дом Общество За раздялата, скайпа, самотните родители и още по-самотните деца в Царев брод

За раздялата, скайпа, самотните родители и още по-самотните деца в Царев брод

0
ДЯЛ

Една история, която няма да остави нито един човек равнодушен-това е житейската история на Пенка Тошева. Тя не е единственият възрастен жител на шуменското село Царев брод, на чиито грижи са поверени децата в семейството. Родителите на 11-годишния Теодоси и на 5-годишната Жани работят във Франция от четири години, разказва предаването „Малки истории” по БНТ. Баба Пепи е поела ролята на мама и татко, но децата растат бързо и имат все по-големи изисквания към нея. Защо Теодоси не иска да празнува рождения си ден? Кой е най-важния човек за Жани? И кога баба Пепи не сдържа сълзите си пред внуците? За раздялата, за скайпа и недовършените разговори. За самотните родители и за още по-самотните деца в Царев брод вижте тук.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОранжев код! Снежната покривка в Шуменско ще достигне над 20 см, очакват се и виелици
Следваща статияКръгла маса на тема „140 години от Руско-турската война 1877-1878 г. – паметни страници в историята на Шумен“ организира ШУ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here