дом Наблюдател За първи път ДПС няма да участва на изборите за кмет в...

За първи път ДПС няма да участва на изборите за кмет в Цани Гинчево

0
ДЯЛ

Временно изпълняващата длъжността кмет на село Цани Гинчево Йорданка Донкова не е сред кандидатите да управлява селото на изборите утре, въпреки, че при встъпването си в длъжност обяви, че ще се кандидатира. Мотивът й – преди години тя е била секретар на кметството. Именно заради показани умения и качества Общинският съвет в Никола Козлево я избра единодушно за временно изпълняващ длъжността кмет. Местни хора изразиха недоумение пред 24shumen.com защо Донкова няма да участва във вота утре, при „положение, че жителите на селото са доволни от краткото й управление“. Кметът на община Никола Козлево също е доволен от нейната работа и контакти с хората.
Другата изненада на частичните местни избори утре е, че ДПС за първи път не номинира свой кандидат за кмет. Според наши източници, отказът от номинация е от неудобство, че техният кандидат Красимир Георгиев „избягал в София за по-висока заплата“ след почти три мандата управление. И така е злепоставил партията.
Георгиев беше и в челото на листата за депутати на последните парламентарни избори. От активисти на партията 24shumen.com научи, че причината Движението да не издигне кандидат „била по-важна – да се подкрепи кандидат на друга партия, но не на ГЕРБ“. И така да бъде направен опит за пробив в този район, където монополът на управление принадлежи на управляващата партия.
Снимката е илюстративна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАвтомобил се подпали по време на рали „Стари столици”
Следваща статияШуменско под оранжев код и в неделя

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here