дом Наблюдател За пример! Детската градина в Ясенково с напълно нов облик

За пример! Детската градина в Ясенково с напълно нов облик

0
ДЯЛ

Целодневна градина „Радост” в село Ясенково прие своите малчугани в напълно обновената си сграда. Ремонтът на детското заведение е по проект „ Повишаване на енергийната ефективност”.

Градината вече е с топлоизолация на стени, покрив и под, вътрешна отоплителна инсталация, котелно и соларни панели. С подобренията ще бъдат реализирани икономии в размер на над 30%. Успешно финализираният проект струва 157 246,58 лева, които бяха отпуснати по Инвестиционна програма на климата от Националния доверителен екофонд.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха пакистанци без документи на гарата в Смядово, не се знае как са прекосили границата ни
Следваща статияХванатият с наркооранжерия новопазарчанин Венцислав, остава зад решетки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here