дом Криминале За по-малко от 2 часа! Полицаи задържаха жена, откраднала 32 000 лева

За по-малко от 2 часа! Полицаи задържаха жена, откраднала 32 000 лева

0
ДЯЛ

Полицейски служители установиха и задържаха за по-малко от два часа извършител на кражба на близо 32 000 лева от частен дом в село Иваново. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Сигналът за кражбата е получен в полицейското управление във Велики Преслав малко след 15.30 часа вчера. По данни на 40-годишния собственик паричната сума – 31 600 лева и 300 евро изчезнала малко преди да се прибере в дома си. Установил, че било счупено стъкло на един от прозорците. На място веднага пристигнали полицейски екипи. Криминалисти от полицейското управление и колегите им от областната дирекция извършили заградителни мероприятия в селото. Извършените процесуални действия дали резултат, час и половина по-късно авторът на кражбата, 24-годишна местна жителка е установена и задържана. Цялата парична сума е намерена в нея. Случаят е докладван на дежурен прокурор в прокуратурата във Велики Преслав. Криминално проявената с кражби 24-годишна жена е задържана за срок до 24 часа в полицейското управление в града.
Работата по образуваното досъдебно производство продължава.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПожарникари спасиха куче в Шумен, гасиха пламнали отпадъци и обезопасиха сграда
Следваща статияКметът на Каолиново Нида Ахмедов дари кръвна плазма и спаси живота на 22-годишен младеж

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here