дом Общество За малки и големи фенове: BILLA организира борса за размяна на емоджита...

За малки и големи фенове: BILLA организира борса за размяна на емоджита в Шумен

1
ДЯЛ

BILLA България организира мащабна борса за размяна на любимите на малки и големи емоджита. Всички фенове на атрактивните фигурки в Шумен също ще имат възможност да открият липсващите елементи в колекцията си на специални събития на 30 септември (събота) и 1 октомври (неделя) от 11:00 ч. в магазина на BILLA, намиращ се на бул.“Симеон Велики“ №34.
Кулминацията на промо кампанията на веригата е вдъхновена от анимационния филм „Емоджи: Филмът“. При покупка от 15 лв. всеки клиент на търговската верига получава безплатна фигурка на един от героите.
Специални изненади, много игри и музика ще донесат на децата невероятно настроение и незабравими емоции. Те ще имат възможност да се срещнат с някои от любимите си герои от „Емоджи: Филмът“ и да се забавляват заедно с тях.
От BILLA България канят емоджи фенове в събота и неделя на паркинга на магазина в Шумен.
Емоджи колекцията на BILLA се състои от 24 фигурки, всяка от които пише в различен цвят. От магазините на търговската верига може да бъде закупена и специална торбичка за събиране на емоджитата на цена от 2.99 лв. Промо активността на BILLA продължава до 4 октомври.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВИП кафе откриват в Хитрино
Следваща статияПълен абсурд: Улица няма име, осветление и тротоари, живущи искат да я узаконят

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here