дом Други За малки и големи: Модерна ледена пързалка ще заработи следващия месец в...

За малки и големи: Модерна ледена пързалка ще заработи следващия месец в Студентски парк

0
ДЯЛ

Една от най-модерните ледени пързалки на открито ще отвори врати през месец ноември в Студентския парк в Шумен и ще се превърне в любима атракция за малки и големи, обещават наемателите на парка „Пи Ем България“. Приготовленията трябва да завършат до края на месец октомври, съобщиха от Общинската администрация.
Ледената пързалка в парк „Студентски“ е голям, модерен, спортен и трнировъчен комплекс с обща площ от 400 кв.м., съобщават от фирмата. Покритието на пързалката е с естествен лед от 10 см,, има и трибуна за зрители с 90 места. Съоръжението ще разполага с 5 тренажора като проходилки във формата на животни, които да помагат на децата да се учат да се пързалят.
Ледът ще е отворен през зимата всеки ден от 10 до 23 часа. Тези, които нямат кънки, могат да вземат под наем.
От „Пи Ем България“ обясняват още, че съоръжението е предназначено както за пързаляне за развлечение, така и за обучение и спортни състезания.
Снимки: Община Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНов шанс за Коки от Шумен предлага клиника в Турция
Следваща статияРали „Стари столици“ стартира, дъждът не успя да попречи на мощния рев на моторите (снимки и видео)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here