дом Общество За Голяма Задушница: Пускат допълнителни автобуси, вижте разписанието

За Голяма Задушница: Пускат допълнителни автобуси, вижте разписанието

0
ДЯЛ

Допълнителни автобуси по линия №14 ще бъдат осигурени за Голяма задушница от „Шумен – пътнически автотранспорт“ ООД. Това съобщиха от Общинската администрация.
От 6.50 ч. до 12.00 ч. на 10 февруари, събота, автобусите ще се движат през интервал от 10 – 15 минути при наличие на пътници. При заявено желание от страна на гражданите, автобус № 7, който обслужва „Дивдядово“, ще пътува до Гробищния парк в квартала.
Създадена е временна организация на движението в района на Гробищния парк в Шумен и от Общинската администрация се обръщат с молба към гражданите да спазват въведените ограничения.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТърси се: Логопед в Центъра за ранно детско развитие
Следваща статияЕдиният от загиналите при адската катастрофа край Невша, бил обезглавен след удара

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here