дом Спорт За втора година община Никола Козлево е домакин на Държавния шампионат по...

За втора година община Никола Козлево е домакин на Държавния шампионат по шосейно колоездене

0
ДЯЛ

За втора поредна година община Никола Козлево ще бъде домакин на Държавния личен и отборен шампионат по колоездене. Състезанието ще се проведе на 15 и 16 август. Организатори са Федерацията по колоездене и колоездачен клуб „Варна“. Това съобщиха организаторите на проявата.
В първия ден на състезанието ще се проведе индивидуалното бягане по часовник за юноши старша възраст и жени. Трасето ес дължина 18 километра.
Състезателите в групата до 23 години и мъжете в категория „Елит“ ще преминат по трасе с обща дължина 36 километра.
На 16 август от 9.00 часа в село Пет могили е стартът на юноши старша възраст. Те ще се надпреварват по отсечка с дължина 80 километра, а финала ще бъде в село Вълнари.
Общият старт за мъжете е от 12.30 часа във Вълнари. Те ще преминат по трасе с дължина 130 километра.
Награждаването на победителите е в 17.30 часа в село Вълнари.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОткриха наркотици и везни в жилището на 17-годишен тийнейджър
Следваща статияМОСВ намали заявките за ползване на вода от язовир „Тича“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here