дом Общество За агресията и децата: Анкетират ученици в община Никола Козлево

За агресията и децата: Анкетират ученици в община Никола Козлево

0
ДЯЛ

Анкета с 30 въпроса за агресията и агресивното поведение се провежда в петте училища на територията на община Никола Козлево, съобщи за 24shumen.com Антония Колева, секретар на местната Комисия за борба с противообществените прояви при малолетни и непълнолетни. Целта е учащите да бъдат запознати с агресията, като негативно и вредно явление сред младите хора, обясни Колева.
Анкетата е анонимна. Един от задаваните въпроси е „Виждали ли сте някой около Вас да се държи грубо и агресивно“?
За съжаление, в училищата псуването навлиза като форма на комуникация, отчете Колева.
Резултатите от анкетните листове ще бъдат анализирани.
Колева съобщи още, че при изключително голям интерес в 11-те населени места на общината продължават срещите с деца и ученици по Програма за превенция на насилието и агресията. В срещите участва и инспектор Стоянов от РПУ-Каолиново.
Основната тема на изнесените беседи са противообществените прояви и наказателна отговорност на малолетни и непълнолетни.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗатварят ул.“Васил Друмев“, премахват опасни дървета
Следваща статияСелски кмет стана полицай, предстоят нови избори през месец май

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here