дом Общество Затварят общинския паркинг на ул. „Адам Мицкевич“ от страната на паричния салон...

Затварят общинския паркинг на ул. „Адам Мицкевич“ от страната на паричния салон на НАП

0
ДЯЛ

От утре, 2 юли, до приключване на ремонта пред Съдебната палата и тротоара до Военния клуб, синята зона в тази част на града няма да функционира. Предварително закупените пропуски за паркиране могат да се използват в останалите зони за платено кратковременно паркиране, информира управителят на предприятието „Общински жилища и имоти“ Юлиян Вълчев.
Промяната се налага заради извършваните ремонтни дейности от двете страни на улицата, които създават затруднения за пешеходците и задръствания от автомобили в най-натоварените часове от деня.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменец бе избран за президент на Световния комуникационен форум
Следваща статияКЕВР реши: Плащаме по-скъп ток от 1 юли

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here