дом Общество Затварят няколко улици до изграждането на кръговото на „Арена – Шумен“

Затварят няколко улици до изграждането на кръговото на „Арена – Шумен“

0
ДЯЛ

С цел осигурявяне безопасност на движението при доизграждането на кръговото кръстовище на ул. „Марица“ и ул. „Васил Друмев“ се налага временна реорганизация на движението. Ще бъде затворена за всички превозни средства отсечката от кръстовището на ул. „Марица“ и ул. „Климент Охидски“ (над паркинга на Лидъл) до кръговото на Пети полк.
За живущите в района ще бъде осигурен достъп в участъка от ул. „Климент Охидски“ до ул. „Перуника“.
За нормално придвижване до района на МБАЛ Шумен ще има осигурен неограничен достъп по ул. „Васил Априлов“ откъм бул. „Симеон Велики“ за всички пътни превозни средства. Ще бъде затворен и участъкът от кръстовището на ул. „Васил Априлов“ и „Васил Друмев“ до Пети полк.
Временната организация се въвежда от тази вечер и ще остане в сила до изграждането на кръговото кръстовище.
Ограничението на движението ще бъде обозначено с необходимата вертикална сигнализация.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИзпит за ловци: Четири дами се борят за право да нарамят пушки
Следваща статияПрокуратурата задържа непълнолетен, пребил жена на улицата до смърт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here