дом Здраве Заразените с COVID-19 у нас вече са 112

Заразените с COVID-19 у нас вече са 112

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Нови 5 случая на COVID-19 са установени у нас през изминалото денонощие. Така общият брой на диагностицираните с болестта е 112. Това съобщиха от Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.
Новите положителни са установени от изследването на 56 проби тази нощ. Общият брой на установените случаи у нас от вчера е 18.
Бургас и Пловдив влязоха в списъка на градовете с регистрирани случаи. В града под тепетата има 2 случая на COVID-19. Един от тях е лекар. Той не е на работа от 6 дни.
Четвърто дете е установено с коронавирус в България, след като миналата седмица други три, на 4, 7 и 11 години, бяха диагностицирани със заболяването. Всички деца са в добро общо състояние и нямат клинични признаци на болестта.
Италия стана най-засегнатата страна от COVID-19 в света. Там заразените надхвърлят 41 000 души, а жертвите само за изминалия ден са 400.
На Балканите Гърция е с най-много регистрирани случаи – 500. В Турция заразените са 359, в Сърбия – 103, в Северна Македония – 50.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОблаци и слънце в първия пролетен ден
Следваща статияБезплатна доставка на хранителни продукти за уязвими групи в Каспичан

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here