дом Общество Заради усложнената COVID ситуация: ВиК спира обхода на инкасатори по домовете

Заради усложнената COVID ситуация: ВиК спира обхода на инкасатори по домовете

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка и нарастващия брой регистрирани случаи на COVID-19 в страната, „ВиК-Шумен“ ООД въвежда промени, с цел повишаване на грижите по опазването на здравето на клиентите и служителите на дружеството, считано от днес. Преустановява се обхода на инкасатори по домовете за визуален отчет с изключение на общите водомери. От водното дружество призовават всички потребители на водоснабдителни и канализационни услуги, на които не са монтирани измервателни уреди- водомери, за дистанционен отчет да предоставят показанията си по следният начин:
– За самоотчет за всички абонати на територията на област Шумен след регистрация на сайта на дружеството www.vik-shumen.net
– За град Шумен чрез обаждане на следните номера: 054/87-69-51, 054/86-35-89, 054/80-09-14 и 054/80-08-67
На абонатите, които не изпратят самоотчет, ще се начисляват служебни количества на база средномесечна консумация за предходен период, съгласно чл. 35, ал. 2 от Наредба 4/2004г. на Министерство на регионалното развитие и благоустройството. Ограничава се приема на граждани в сградите на дружеството. Приемните центрове и касови салони на територията, обслужвана от водоснабдителното дружество, ще работят с клиенти при засилени мерки. Посещението в приемните центрове да се осъществява задължително с лични предпазни средства (маски), да се използва дезинфектант и да се изчаква ред извън помещенията, по установените правила. Предвид усложнената епидемиологична обстановка и с оглед избягване на струпване на хора пред офисите на дружеството, оттам уточняват, че жалби и заявления за справки – сканирани подписани, могат да се изпращат на имейл адрес: office@vik-shumen.net. Заявления за откриване/закриване/прехвърляне на партиди, заявления за предоставяне на изходни данни/съгласуване на проекти/издаване на договор за присъединяване могат да бъдат лично подадени от клиента, да бъдат изпратени по пощата или доставени с куриер на адрес: гр. Шумен, пл. „Воин” № 1. Преустановено е провеждането на приемен ден на ръководството на „ВиК-Шумен“ ООД, гр. Шумен. Предвидените мерки са временни и ще бъдат в сила до овладяване на ситуацията в страната, посочват от ВиК.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМладежи помогнаха на Роза да почисти
Следваща статияОбщина Шумен ще получи финансиране за строеж и реконструкция на две детски градини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here