дом Общество Заради свлачище: Съветник алармира за подпорна стена във Велики Преслав

Заради свлачище: Съветник алармира за подпорна стена във Велики Преслав

0
ДЯЛ

За спешно изграждане на подпорна стена вследстие на свлачище в района на ул. „Юбилейна” във Велики Преслав алармира в докладна до Общинския съвет съветникът Валентин Тончев.
Той съобщава, че след проливните дъждове, паднали през лятото се е получило свлачище, което затруднява достъпа на хората до жилищата им.
За проблема е уведомен председателят на ОбС, който заедно със съветника посетили проблемния участък.
Уведомен е също кмета на общината и отдел ТСУ.
Тончев припомня за инцидент, когато в района на свлачището трактор с ремарке се обръща и пада в двора на съседите.
„До сега няма от страна на общинска администрация предприети никакви мерки и действия”, обяснява той в докладната. И представя снимков материал.
Вносителят предлага на ОбС да гласува решение да възложи на кмета да предприеме необходимите действия за проектиране и изграждане на подпорна стена и асфалтиране на ул. „Юбилейна”, както и изграждане на тротоар.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОткриват учебната година в Шуменския университет
Следваща статияПожари унищожиха 20 декара гора, бали сено, навес, сухи треви и храсти

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here