дом Други Заради ремонт на гара Хан Крум спират влаковете на 12 август

Заради ремонт на гара Хан Крум спират влаковете на 12 август

0
ДЯЛ

Национална компания „Железопътна инфраструктура“, жп секция Шумен съобщи, че във връзка с ремонт на жп прелез на гара Хан Крум по втора главна жп линия, предстоят ремонтни дейности с тежка пътна механизация. Затова ще бъде прекъснато влаковото движение в междугарието на – 12.08.2019 год. по път 1 от 02.00 – 04.00 и от 22.00 – 24.00 часа.
Поради технологията на работа е необходимо пълно прекъсване на автомобилно движение за посочените часове.
От секцията апелират Общинската администрация във Велики Преслав за създаване на организация за уведомяване на жителите на засегнатите селища в периода на прекъсване на движението.
На сайта на Общината е посочено лице за контакти с мобилен телефон.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Никола Козлево набира доброволци за общинско формирование при бедствия
Следваща статияРосица Христова от Каспичан: Ще попитам премиера как се живее 8 години без ток и вода

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here