дом Общество Започна усилена подготовка на пътищата за зимата

Започна усилена подготовка на пътищата за зимата

0
ДЯЛ

Десет километра пътища, на територията на община Никола Козлево, ще бъдат почистени преди началото на зимата от служители на ДЛС-Паламара и Областно пътно управление-Шумен. През миналата седмица комисия, назначена от областния управител Стефан Желев е направила оглед на пътищата в района и е издадено предписание за почистване на храстите, клоните и дърветата, които пречат на видимостта на шофьорите.
Директорът на ДЛС-Паламара инж. Севен Башлъ съобщи, че в момента се работи в отсечката Никола Козлево-Пет могили, а от утре екипите на стопанството ще продължат с почистване от двете страни на пътищата Никола Козлево-Цани Гинчево, Никола Козлево-Хърсово, Сини вир-Становец, Борци-Ясенково, Ясенково-Капитан Петко. Десет човека от ловното стопанство премахват всички клони, надвиснали над пътното плато, както и тези, които биха пречили при мокър сняг. Работници от пътното управление чистят храстите и тръните с трактор с фреза.
Всяка година преди зимата правим оглед на пътната мрежа и премахваме опасните дървета и клони. Опитваме се да направим пътуването на хората в района безаварийно и спокойно. Въпреки, че работата е много ще приключим до края на месеца, още преди първия сняг, категоричен е инж. Севен Башлъ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКръгла маса решава: Да излязат ли пенсионерите на национален протест
Следваща статияКонкурс за детска рисунка на тема Коледа и Нова година организира Община Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here