дом Общество Започна кастрене на дърветата в Шумен

Започна кастрене на дърветата в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com/Архив

Общината започна кастренето на дърветата в Шумен. В момента се премахват прорастъци, изгнили и опасни клони по пешеходната алея в центъра на Шумен.
„Няма да се секат дървета. Това е нормално прочистване на короните. То се следи от експерт. Правим го преди активния сезон“, обясни за 24shumen.com зам.-кметът по строителство и екология Боян Тодоров.

Планирано е да се прочистят короните на дърветата в целия град.
Приоритетно обаче ще се окастрят растенията по най-оживените и натоварени участъци в Шумен като булевард „Велики Преслав“, улица „Цар Освободител“, булевард „Симеон Велики“.
При подходящо време кастренето на дърветата ще продължи до края на седмицата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОпределиха комисията за избор на носителите на „Наградата на Шумен“ за образование
Следваща статия92% от предприятията в Шуменско – с персонал до 9 човека

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here