дом Общество Започнаха номинациите за наградата „Златен век“ на Община Велики Преслав

Започнаха номинациите за наградата „Златен век“ на Община Велики Преслав

0
ДЯЛ

Започнаха номинациите за най-високата награда на Община Велики Преслав – „Златен век“. Отличието се дава за постижения основно в културния живот, образованието, обществения живот, спорта и музейното дело.
„Предложенията могат да правят групи граждани, сдружения, читалища, училища и индивидуално, всеки един наш съгражданин може да номинира най-достойните“, заяви за 24shumen.com общинският съветник Станислав Йорданов, председател на една от двете комисии по номинации и присъждане на наградата.
Засега било подадено едно предложение. Очакваме номинациите да се увеличат до края на седмицата, когато е крайният срок, сподели Йорданов.
Две комисии ще заседават на 20 май и ще вземат окончателното решение кой ще бъде носителят. Ако комисиите преценят, награда може да бъде връчена и на колектив.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПламена Стоянова победи в поетичния дуел на студентския литературен конкурс
Следваща статияСлънчево ще бъде времето на 19 май

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here