дом Култура Започва продажбата на билети за „Шоу без име“

Започва продажбата на билети за „Шоу без име“

0
ДЯЛ

От днес на касата на Драматично-кукления театър „Васил Друмев“ започва продажбата на билети за спектакъла на Нешка Робева „Шоу без име“. Те са на цени от 15 и 20 лева. Билети за шоуто могат да бъдат закупени и от мрежата на Ивентим.
Както вече 24shumen.com писа, най-новият спектакъл „Шоу без име“ на легендарната Нешка Робева, който ще гостува в Шумен на 1 декември от 19.00 часа в зала „Арена“, е с благотворителна цел. Със събраните средства от билети ще бъдат подпомогнати Клуба по художествена гимнастика „Левски“ и местните клубове и състави, които ще се включат в шоуто.
В него ще участват момичетата на Нешка Робева от Клуба по художествена гимнастика „Левски“, както и мажоретките и гимнастичките от СК „Ритмик“, състезатели от Клуба по карате „Киокушин“ Шумен, изпълнители от ансамбъла за народни песни и танци „Мадара“ и други.
Спектакълът ще бъде представен на национално турне в 10 български града.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони без електрозахранване
Следваща статияПремиерът Борисов разговаря с президента на САЩ Доналд Тръмп в Белия дом

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here