дом Общество Започва приемът на документи за второ класиране за първи клас

Започва приемът на документи за второ класиране за първи клас

0
ДЯЛ
Снимка: Архив

Утре (16 юни, вторник) в 10.00 часа електронната система за прием на първокласници отново ще бъде отворена. Родителите могат да подават или редактират документи за прием за второ класиране в първи клас. Крайната дата за затваряне на платформата е 18 юни в 23.59 часа. Резултатите ще бъдат обявени на 22 юни до 17.00 часа. Това съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.
112 са свободните места за прием на първокласници в 6 от общо 11 шуменски училища за учебната 2020/2021 година. В останалите 5 училища към момента всички места са попълнени. Данните са публично оповестени през Електронната система за прием в първи клас на територията на град Шумен в секция „Новини“. Информация за свободните места за второ класиране може да се получи и на място в училищата.
Ново заявление подават децата, които досега не са кандидатствали за прием в първи клас, както и тези, които са били класирани, но не са записани в училището, в което са били приети. Родителите, чиито деца не са приети, трябва да редактират посочените желания в подадените вече заявления в съответствие с обявените свободни места, като се запазва първоначалният регистрационен номер.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПочетен плакет на Шуменския университет получи доц. д-р Петър Занев
Следваща статияНова техника и материали за МБАЛ-Шумен от фонда „Помогни сега“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here