дом Общество Започва Общоармейски шампионат по военен трибой, затварят пътя към Паметника

Започва Общоармейски шампионат по военен трибой, затварят пътя към Паметника

0
ДЯЛ

Факултетът по „Артилерия, ПВО и КИС” – Шумен на НВУ „Васил Левски” – Велико Търново за пореден път е домакин на Общоармейски шампионат по „Военен трибой”. Надпреварата започна на 10 юли и ще продължи до 12 юли включително.
Участници са сборни отбори на Сухопътни войски, Военновъздушните сили, Военноморските сили, Сили за специални операции, служба „Военна полиция”, НВУ ”Васил Левски”, 61-ва Стрямска механизирана бригада и Втора Тунджанска механизирана бригада.
Според регламента състезанието се провежда в три етапа.
Първият включва стрелба с автомат „Калашников”.
Вторият етап включва хвърляне на граната в цел, който ще се проведе на 11 юли от 14.30 часа на стадиона във военния факултет.
Последният, трети етап стартира на 12 юли в 08.00 часа от паметник „Създатели на българската държава” на Шуменско плато и включва 8 000 метра крос на пресечена местност със снаряжение.
Закриването на шампионата и награждаването на победителите ще е същия ден от 14.00 часа на строевия плац във факултета.
Във връзка с провеждането му в района на Природния парк „Шуменско плато“ се въвежда временна промяна в организацията на движение на 12 юли. От 08.30 часа до 12.30 часа на 12 юли, четвъртък, временно се затваря за движение на моторни превозни средства в двете посоки пътят „1300 години България“ в участъка от паркинга пред Информационния център на Мемориалния комплекс „Създатели на българската държава“ до вила „Пазачница“.Временната промяна в организацията на движение ще бъде обозначена с необходимата вертикална сигнализация.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКола пропадна в дере, майка и син от Велики Преслав оцеляха по чудо
Следваща статияС парково осветление, зони за отдих и поливна система облагородяват центъра на Каспичан