дом Общество Започва възстановяване на тревната настилка на ученическия стадион в Шумен

Започва възстановяване на тревната настилка на ученическия стадион в Шумен

0
ДЯЛ

От днес започва ремонт на терена на ученическия стадион, който носи името на емблематичния шуменски футболист Цоньо Василев. Това съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.
Дейностите включват полагане на нова тревна смес на местата, където теренът е оголен. Възстановяване на зелената площ на ученическия стадион не е правено от години. Ремонтът се извършва от предприятието „Общински жилища и имоти“ и се очаква работата по обновяване на терена да приключат за около 50 дни при благоприятно време.
Докато приключи подсяването на тревната част на стадиона, футболните клубове ще провеждат тренировъчната и спортно-състезателната си дейност в другите спортни бази в града. Предварително са изготвени графици, които са съобразени с дейността на клубовете.
Официалните срещи, които досега се провеждаха на ученическия стадион, ще се играят на стадиона в кв. „Дивдядово“, докато приключат възстановителните работи. От общинското предприятие напомнят, че през миналата седмица там завърши и ремонтът на съблекалните за спортистите.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЦветанов във Велики Преслав: Не съм извършил нищо незаконно, истината ще излезе наяве
Следваща статияЦветанов в Смядово: Да свикаш КСНС месец преди изборите, има само политическа цел

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here