дом Общество Започват ремонти на проблемни улици в община Велики Преслав

Започват ремонти на проблемни улици в община Велики Преслав

0
ДЯЛ

С бюджет от по 20 хиляди лева разполагат големи села в община Велики Преслав за започване на ремонтни дейности в проблемни участъци.
Средствата са заложени в Капиталовата програма на Общината за тази година и вече са разпределени по населени места, съобщиха общински съветници.
Село Драгоево е приоритетно за общинското ръководство, тъй като тук има най-много аварии.
Тези дни е започнала подмяната на тръбите и поставяне на нов водопровод на ул.“Иван Вазов“. Осигурени са 100 хиляди лева. Работата се контролира лично от кмета Вичко Вичев.
Другите дейности са асфалтиране на улицата и реновиране на критични участъци с дупки.
С част от отпуснатите средства ще бъде почистено речното корито. Именно непочистеното корито причини наводнението, с размерите на бедствие, през 2000-та година. Водната стихия разруши десетки къщи. Имаше и жертва.
Укрепването на коритото през 2012 г. стана възможно благодарение на реализиран проект, със съдействието на тогавашния зам.-кмет Мустаджан Шабан.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът на Никола Козлево: В Общинския съвет се преследват лични интереси
Следваща статияПромяна в движението заради ретро рали „Златни пясъци“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here