дом Криминале Запален вентил на газова бутилка, пламнали сухи треви и сайвант вдигнаха на...

Запален вентил на газова бутилка, пламнали сухи треви и сайвант вдигнаха на крак огнеборците

0
ДЯЛ

В 12.21 часа вчера е приет сигнал за пожар в жилище на ул. “Ген. Драгомиров“ в Шумен. Към адреса бил насочен екип, който установил, че след техническа неизправност се е запалил вентила на газова бутилка. Огнеборците я изнесли на безопасно място. Пламъците били погасени с помощта на 100 л. вода, не са допуснати материални загуби.

В 13.08 часа е приет сигнал за пожар в сухи треви в село Тервел. Към адреса бил насочен противопожарен екип. Пламъците били погасени са погасени с 3 тона вода, пожарът е без материални щети.
Ликвидиран е пожар в отпадъци в кв. „Боян Българанов“, близо до хипермаркет, сигнал за който е приет малко след 19 часа снощи. Погасен бил пожар в сухи треви в село Маломир, също без материални загуби.
В полунощ спасителен екип е оказал съдействие за пренасяне на болен мъж от жилището му в Шумен до екип на спешна помощ.

В 21.50 часа е получено съобщение за пожар в сайвант на покрив в частен дом в село Златар. Към адреса бил насочен противопожарен екип от РСПБЗН- Велики Преслав. Пламъците унищожили около 2 кв.м. покривна конструкция. Пожарът възникнал след ремонтни дейности / изолация на покрив/ на гараж, който бил в непосредствена близост до покрива на къщата. Пламъците са погасени с помощта на 1 тон вода. Не е допуснато разпространението им.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВъвеждат временен режим на движение по две улици в Шумен
Следваща статияАпаш задигна раницата на 43-годишна шуменка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here