дом Политика Заедно за зелен Шумен! Четин Казак и кандидат-съветниците от ДПС засадиха дръвчета

Заедно за зелен Шумен! Четин Казак и кандидат-съветниците от ДПС засадиха дръвчета

0
ДЯЛ

Днес кандидатът за кмет на Шумен от ДПС Четин Казак и кандидат общинските съветници засадиха дръвчета пред градинката на „Безистена“ и оставиха своята следа в природата.
Изборът на място за засаждане на дръвчета, не е случаен. Миналата зима в района му са отсечени осем вековни дървета, като на тяхно място и до сега никой не е засадил нови.
В древността хората са вярвали, че в дърветата е затворена магия и мъдрост, затова и дръвчетата са специално подбрани, така че със своята символика да донесат сила, чрез засаждане на „Ясен“; успех – чрез засаждането на „Явор“ и богатство, чест и любов чрез засаждането на „Албиция“, за жителите на общината.

„Засаждането на дървета е един от най-лесните начини, с които можем да подобрим града, в който живеем. Те създават въздуха, който дишаме и филтрират замърсяването, освен това са красиви и зелени, а и доказано правят хората по – спокойни и здрави. С тази акция ние целим да докажем своята загриженост и да превърнем Шумен в зелен град, с чист въздух, какъвто заслужават гражданите на Шумен“ – каза г-н Казак в интервюто си пред журналисти.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС близо милион лева обновиха най-голямото училище в община Никола Козлево
Следваща статияШумен и 3 села остават без вода заради авария

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here