дом Криминале Задържаха шуменец, налитал на шофьор, скочил и на полицаи

Задържаха шуменец, налитал на шофьор, скочил и на полицаи

0
ДЯЛ

31-годишен шуменец е задържан в полицейското управление в града след като попречил на полицейски орган да изпълни служебните си задължения, в полицейското управление при личен обиск в него са намерени две пликчета със суха листна тревна маса.
Малко преди 21 часа снощи на кръстовище на бул. „Симеон Велики“ с ул. “Васил Друмев“ в Шумен полицейски екип, който правил обход със служители на Община Шумен забелязал изчакващ на червен сигнал на светофар лек автомобил Тойота с шуменска регистрация. Пътник в автомобила нанасял удар на водача. Автомобилът бил спрян за проверка. Изяснено било, че в Тойота-та освен 29-годишния водач пътуват още двама мъже. Пътникът, който се возил вдясно се държал агресивно, скарали се в движение и му нанесъл удари. Пред полицейските служители отказал да представи документи за самоличност. Бил във видимо нетрезво състояние, направил опит да напусне мястото на проверката. За установяване на самоличност е отведен в РУ- Шумен. Изяснено е, че това е А.А./31г./ от Шумен. Съставени са му актове по Закона за българските лични документи и Закона за МВР. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление за съзнателно пречене на полицейски орган да изпълни задълженията си по служба. По време на извършения личен обиск в него са намерени две прозрачни полиетиленови пликчета с около 3 гр. суха зелена тревна маса, която е иззета и предстои да бъде изследвана. За престъпление по чл. 354 А ал. 3 от НК е започнато досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗаловиха трима мъже с 2.5 кубика незаконна дървесина
Следваща статия„Практикер“ отваря врати в Шумен! Невероятни оферти в деня на откриването

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here