дом Криминале Задържаха трима рекетьори от Нови пазар, изнудвали за пари 45-годишен мъж

Задържаха трима рекетьори от Нови пазар, изнудвали за пари 45-годишен мъж

0
ДЯЛ

В РУ Нови пазар е получено съобщение от 45-годишен мъж, живеещ в Германия, че за периода от 23 до 25 февруари е изнудван, като са разпространени, позорящи го обстоятелства в интернет. Чрез система за парични преводи е превел сума на обща стойност от 1 250 евро, като парите са изтеглени в Нови пазар, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Шумен.
Започнато е досъдебно производство. При проведените издирвателни мероприятия, като съпричастни към извършеното деяние за срок до 24 часа са задържани двама мъже на 43 и 37 години и 18-годишна жена – и тримата от град Нови пазар. Иззети са мобилни телефони и преносими компютри.
Работата по случая продължава под надзора на прокурор от Районна прокуратура Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТийнейджър без книжка подкара нерегистриран „Опел“
Следваща статияСтартира инициатива по пътна безопасност „Шофирайте разумно! Животът е с предимство!“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here