дом Криминале Задържаха под стража 52-годишния Крум, убил колегата си заради … 400 лева

Задържаха под стража 52-годишния Крум, убил колегата си заради … 400 лева

0
ДЯЛ

Искането на Окръжната прокуратура в Шумен за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо 52-годишния Крум Д., обвиняем за убийството на свой колега, бе уважено днес, 28 юни 2017 г., от състав на Шуменския окръжен съд. До момента той бе в ареста за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия делото прокурор, след като бе привлечен като обвиняем за умишленото убийство на колегата си Ст.Щ. – престъпление по член 115 от НК.
На 25 срещу 26 юни 2017 г. в местността „Смесе“ край Шумен във вилата на обвиняемия след употреба на алкохол възникнал конфликт с неговия гост – 41-годишния Ст.Щ. Домакинът обвинил госта си, че му откраднал около 400 лева. Заради изпития алкохол той забравил, че по-рано дал парите на дъщеря си.
Нанесъл няколко удара на Ст.Щ., който решил да си тръгне. Пред вилата Крум Д. продължил да го бие с юмруци и ритници. Смъртта на жертвата настъпила в резултат на тежка съчетана травма.
Определението на Шуменския окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът Любомир Христов ще участва в дискусионен форум за възраждане на региона
Следваща статияНе посягайте на билки, грози ви парична глоба до 1 000 лв. за нарушение на Наредба №1

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here