дом ТОП Задържаха опасен рецидивист, опитал да изнасили възрастна жена

Задържаха опасен рецидивист, опитал да изнасили възрастна жена

1
ДЯЛ

Районната прокуратура в Шумен задържа за срок до 72 часа опасен рецидивист, направил опит да изнасили възрастна жена, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна. С постановление на наблюдаващия делото прокурор за срок до 72 часа е задържан 41-годишният Милко Алипиев от варненското село Болярци. Той е привлечен като обвиняем по досъдебно производство за опит за изнасилване, извършен при условията на опасен рецидив. За това престъпление се предвижда наказание от 3 до 15 години лишаване от свобода.
Досъдебното производство било образувано срещу неизвестен извършител на 21 юни 2017 г. Само ден по-късно 41-годишният насилник е установен и обвинен в опита за изнасилване на възрастна жена от шуменското село Друмево. Жената отивала до магазина, когато Милко Алипиев я спрял, за да попита за жена от селото. Нападнал пенсионерката, съборил я на земята, като я опипвал, а после направил опит да я изнасили.
Жената оказала яростна съпротива. Успяла да се отскубне от нападателя си, като му обещала, че ще се върне. В дома си разказала на сина си за насилието над нея. Повикана била полицията, която задържала 41-годишния Милко. Той е осъждан за изнасилване и за грабеж.
Районната прокуратура в Шумен ще внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо Алипиев.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРемонтират пътни участъци в Никола Козлево
Следваща статияПреподаватели по съвременни езици от 35 страни се събраха на първия си конгрес

1 коментар

  1. Такива като тази гад не са за затвора, а направо да го опират до стената и да се свършва, иначе няма оправия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here