дом Криминале Задържаха надрусан с амфети шофьор, откриха марихуана и при обиска му

Задържаха надрусан с амфети шофьор, откриха марихуана и при обиска му

0
ДЯЛ

Надрусан с амфетамин и метамфетамин шофьор засякоха униформените в Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
Около 23.10 часа вчера на ул.“Панайот Волов“ в Шумен за проверка бил спрян водач на БМВ с шуменска регистрация. Зад волана бил местният жител Х.А. на 21 г. Тестван бил за шофиране след употреба на наркотични вещества или техни аналози. Отчетена била положителна проба на амфетамин и метамфетамин. Водачът отказал да даде кръвна проба за анализ.
Задържан бил за срок до 24 часа в РУ – Шумен. При извършения личен обиск в него е намерен прозрачен полиетиленов плик със зелено- кафява суха тревна маса с мирис на марихуана и прозрачен плик с бучка бяло твърдо вещество с неправилна форма. Предстои да бъдат изследвани лабораторно. За шофиране след употреба на наркотични вещества или техни аналози и притежание на наркотични вещества са образувани бързо и досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТърговец се изхитри, закачи се нелегално към енергото
Следваща статияДо 15 март е приемът на пиеси в „Авторски прочит“ на театралния фестивал в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here