дом Криминале Задържаха мъж от Каспичан, укривал се близо 4 години от правосъдието

Задържаха мъж от Каспичан, укривал се близо 4 години от правосъдието

0
ДЯЛ

При съвместни оперативно-издирвателни действия, проведени на територията на Варна и ОДМВР – Шумен, в морската столица е установен и задържан 42-годишен мъж от Каспичан, криминално проявен, укривал се от правосъдието от 18 септември 2015 г.
Той е обявен за общодържавно издирване за изпълнение на влязла в сила присъда „лишаване от свобода“ за извършено тежко криминално престъпление по чл. 131 ал. 1, т. 12 от НК – причиняване на тежка телесна повреда по хулигански подбуди. 42-годишният е предаден на ГД “Охрана“ – МП за изпълнение на наложената присъда.
За случая е уведомен прокурор от Окръжна прокуратура – Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМалки балерини с отличия от фестивала „Утринна звезда“
Следваща статияДават третия етаж на Белодробната болница на Медицинския филиал в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here