дом Криминале Закопчаха мъж, стрелял от упор срещу младеж, заканил се и на полицай

Закопчаха мъж, стрелял от упор срещу младеж, заканил се и на полицай

0
ДЯЛ

25-годишен жител на село Друмево бил задържан след като произвел изстрел с газов пистолет от упор срещу 17 годишен, а след това се заканил и насочил оръжие към полицейски служители. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
На 26 декември малко след 00.30 часа бил приет сигнал от 17-годишен, който съобщил, че негов познат възпроизвел изстрел с газов пистолет от упор и го наранил в областта на дясната ръка. Случката станала по време на гостуване за празника в дома на мъж в село Друмево. Към населеното място веднага били насочени екипи на полиция и спешна помощ. След като пристигнали униформените на място мъжът демонстративно заредил пистолета и отправил закани и заплахи към полицейските служители. Бил обезвреден и задържан в РУ- Шумен за срок до 24 часа.
Пострадалият 17-годишен бил прегледан в МБАЛ-Шумен и освободен за домашно лечение с рана от обгаряне.
По случая е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха двама за притежание на наркотици
Следваща статияОбщина Нови пазар организира мобилен пункт за опасни отпадъци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here