дом Криминале Задържаха крадец, „ошетал“ два магазина за телефони и техника

Задържаха крадец, „ошетал“ два магазина за телефони и техника

2
ДЯЛ

Полицейски служители установиха и задържаха автор на кражба на стационарен телефон и оборудване за безжичен интернет от магазин за мобилни телефони и техника в Шумен. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Кражбата, по данни на управителя на търговския обект на бул. “Славянски“ в града, станала за времето от 15.30 до 16.00 часа вчера.
При проведените издирвателни действия извършителят, 51-годишен мъж от Шумен, е разкрит и задържан.
По време на беседата с него станало ясно, че е автор на кражба на преносим компютър и от друг търговски обект в града. За времето от 18.50 часа до 19.10 часа на 19 август откраднал лаптоп „Леново“ от търговски обект на бул. “Велики Преслав“ в Шумен.
Работата по образуваното досъдебно производство продължава.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОгнеборци гасиха 5 пожара през последните 24 часа
Следваща статияДве шуменки „разваляли магия“, наивница от Търговище им платила над 5 000 евро

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here