дом Криминале Задържаха крадец, задигнал от магазин пиячка, лосион за тяло и карти за...

Задържаха крадец, задигнал от магазин пиячка, лосион за тяло и карти за игра

0
ДЯЛ

Мъж от Шумен е задържан в полицейското управление в града, след като извършил кражба на бутилка водка, лосион за тяло и карти за игра от магазин, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.
В събота следобед частните охранители от „Кауфланд“ на ул. ”Бели Лом” повикали полиция. На изхода на магазина били хванали 55-годишния Р.М. с неплатени водка и лосион за тяло „Нивеа“.
Униформените отвели крадеца в районното, където той потвърдил, че нямал намерение да плаща стоката. Освен това обаче признал и за още една кражба – същия ден сутринта от същия „Кауфланд“ задигнал карти за игра. Предал тестето на полицаите, но с липсващи карти. От двойките до шестиците изхвърлил, тъй като играел белот и не му трябвали.
Р.М. е криминално проявен с кражби, Започнато е досъдебно производство, уточниха от полицията.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБюджетът на общината олекна с 225 хил. лв., имало процедурни нарушения по европроект
Следваща статияНаглеци посегнаха на полицаи, прибраха ги на топло за 24 часа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here