дом Криминале Задържаха комарджия, пробутал фалшиво евро в игрална зала

Задържаха комарджия, пробутал фалшиво евро в игрална зала

0
ДЯЛ

Мъж на 37 години от село Тодор Икономово е задържан, след като пробутал фалшиво евро. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
В полицейското управление в Каолиново вчера е получен сигнал, че неизвестен е прокарал в обръщение подправени парични знаци. По време на извършената проверка било изяснено, че мъжът е ползвал за разплащане в игрална зала в Каолиново пет банкноти, всяка с номинал от 50 евро. Проведените издирвателни действия дали резултат и извършителят бил установен. Това е Ю.Ж. на 37 г. от село Тодор Икономово. Работата по случая продължава.
По случая е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНепълнолетен се напи, обиди полицаи и се озова в ареста
Следваща статияШофьор с БМВ блъсна велосипедист на пешеходна пътека в центъра на Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here