дом Криминале Задържаха дрогиран бургазлия край Шумен, откраднал такси от Варна

Задържаха дрогиран бургазлия край Шумен, откраднал такси от Варна

0
ДЯЛ

32-годишен мъж от Бургас е установен и задържан край Шумен непосредствено след като извършил кражба на лек автомобил от Варна. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Малко преди 7.00  часа тази сутрин в оперативната дежурна част в Шумен е получено съобщение от ОДЧ- Варна за противозаконно отнет таксиметров автомобил „Дачия Логан“ с варненска регистрация. Веднага била създадена организация за спиране на автомобила при преминаване през областта. На АМ „Хемус“ край Нови пазар автомобилът бил забелязан. Полицейски екип  му подал сигнал със стоп палка, но водачът не спрял. На етапната връзка край Шумен бил спрян от екипи на охранителна полиция. Водачът, 32-годишен жител на Бургас не представил свидетелство за управление на моторно превозно средство. След справка станало ясно, че е лишен от правото да управлява за срок от 2 години и има наложена глоба в размер на 2000 лева заради това че през месец февруари 2020 година при проверка на пътя отказал да бъде тестван с техническо средство. Екип на пътна полиция към областната дирекция в Шумен го  тествала с дръг тест. Отчетена била положителна на метамфетамин проба.
Задържан е за срок до 24 часа. Работата по изясняване и документиране на случая продължават служители на областните дирекции в Шумен и Варна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАпаш задигна цигари от селски магазин, шуменец краде ток
Следваща статия17-годишен от Върбица е задържан с наркотици в Омуртаг

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here