дом Криминале Задържаха двама младежи с наркотици, намериха дрога и в домовете им

Задържаха двама младежи с наркотици, намериха дрога и в домовете им

0
ДЯЛ

Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и криминалисти от Областната дирекция в Шумен установиха и задържаха двама местни жители за притежание на наркотични вещества.
Около 18.00 часа в неделя вечерта по време на специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества била извършена проверка на двама 23-годишни младежи на ул. “Владайско въстание“ в града. Тя била провокирана от съмнителното държание на младежите, след като забелязали полицейските служители. След като била установена самоличността и последвалия личен обиск, в 23-годишния В.С. била намерена бучка с бяло прахообразни вещество, което при направения полеви наркотест реагирало на „амфетамин“. В чантичката му била намерена и електронна везна.
В Т.Н. пък били намерени 10 таблетки зелени на цвят, които по негови данни били „екстази“. Извършени са претърсвания в обитаваните от тях жилища. В дома на В.С. били намерени и иззети найлонов плик с 20 броя семена канабис, около един грам марихуана, поставена в найлонов плик, електронна везна и гриндер. В имот в Шумен, обитаван от Т.Н. са намерени и иззети около 25 гр. суха листна тревна маса- по негови данни „чай за пушене“.
Двамата били задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Случаят е докладван на прокурор от РП- Шумен. Двамата нямат криминалистически регистрации и не са осъждани. Работата по образуваното досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 354 А ал. 1 от НК продължава под надзор на прокуратурата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМалчугани гостуваха на магистратите в Окръжния съд
Следваща статияМитрополит Йоан в Шумен: Не одобрявам намеците за съществуването на третия пол и неговото признаване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here