дом Общество Задържана е майката на 22-годишния Кристиан, убил Милен Цветков

Задържана е майката на 22-годишния Кристиан, убил Милен Цветков

0
ДЯЛ

Майката на 22-годишния Кристиан Николов – Десислава Николова, е задържана за 24 часа.
Самият Николов също е задържан, но за срок до 72 часа за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков. Адвокатите на Миню Стайков Лъчезар Таков и неговият син са поели защитата на 22-годишния младеж. Предстои внасяне на искане пред Софийски градски съд за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“, съобщиха от Прокуратурата.
От справка на отдел „Пътна полиция“ – СДВР се установява, че обвиняемият Николов е правоспособен шофьор, като спрямо него има издадено наказателно постановление за регистрирано предишно нарушение на Закона за движението на пътищата.
В хода на разследването е установено още, че управляваният от Кристиан Николов автомобил е собственост на търговско дружество със собственик Д.Н., майка на обвиняемия. На Икономическа полиция е възложено да извърши проверка относно изясняване на произхода на средствата за закупуването на управлявания от обвиняемия автомобил.
По разпореждане на главния прокурор Иван Гешев досъдебното производство е взето на специален надзор от Върховна касационна прокуратура.
Десислава Николова е била призована на разпит в столичната полиция днес следобед, тъй като автомобилът, който синът й е управлявал, е собственост на нейната фирма.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНа Второ Възкресение малцина прекрачиха прага на най-старата църква в Шумен
Следваща статияОстава облачно

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here