дом Общество Завърши рехабилитацията на 8 улици в 4 населени места в община Венец

Завърши рехабилитацията на 8 улици в 4 населени места в община Венец

0
ДЯЛ
Нов асфалт в село в община Венец Снимка: Община Венец/Архив

Завърши рехабилитацията на 8 улици в 4 населени места в община Венец, съобщиха от кметството.
Обновени са улиците „Дъбрава“ – участък 1 запад, „Свобода“ и „Дъбрава“ в село Борци. Ремонтирана е улица „Хан Крум“ в село Изгрев, и улицете „Дунав“ и „Стара планина“ в село Венец.
Улиците „Явор“ и „Изворна“ в село Ясенково вече са въведени в експлоатация.
Проектът е изпълнен по договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 година, съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.
Общата дължина на реконструираните и рехабилитирани улични отсечки е 3 546,56 м, а общата им площ – 20 293,38 м².
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия8 от 9-те новорегистрирани с COVID-19 в областта са хоспитализирани
Следваща статияКампанията „Бъди войник“ с изложби, историческа възстановка и концерт във Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here