дом Общество Забраняват автомобилите над 12 тона по пътя Обзор-Слънчев бряг, пренасочват ги през...

Забраняват автомобилите над 12 тона по пътя Обзор-Слънчев бряг, пренасочват ги през Ришки проход

0
ДЯЛ

От понеделник, 21 октомври, ще бъде забранено преминаването на тежкотоварни автомобили с тегло над 12 т по пътя Обзор – Слънчев бряг, поради извършване на ремонтни дейности на водосток при 185-ти км.
Тежкотоварните автомобили ще бъдат пренасочвани по обходни маршрути през проходите „Айтоски“ и „Ришки“. Предвижда се ремонтът да приключи най-късно до 30 ноември, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“.
Снимката е илюстративна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлънчево и топло време, с максимални температури до 26 градуса
Следваща статияТрима наши бойци в надпревара на Световното по кикбокс в Сараево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here