дом Общество Забраниха премахването на дървета в община Велики Преслав

Забраниха премахването на дървета в община Велики Преслав

0
ДЯЛ

Премахването на всякакъв вид дървета в населените места, около реките, напоителните канали, дерета, синори и пътищата на територията на община Велики Преслав се забранява.
Забраната е на кмета Янко Йорданов и важи за периода от 1 декември 2019 година до 31 март 2020 година. В този срок се преустановяват огледите и издаването на разрешителни за сеч извън горския фонд, защото спира активната вегетация на дърветата и не може да се направи правилна преценка за тяхното реално състояние.
Мярката се налага с цел опазване на дървесните видове.
Изключения ще се допускат само при опасни за хората дървета или при аварийни ситуации.
Лично кметът на общината, който по образование е лесоинженер, ще следи за изпълнението на заповедта.
Снимка: wikipedia.org
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпират за час движението в отсечката от Търговище до пътен възел „Белокопитово“
Следваща статияАдминистративният съд потвърди избора на Шинаси Исмаил за кмет на Тодор Икономово

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here