дом Криминале Забравени котлони: Горя къща в Каспичан, пламна апартамент в Шумен

Забравени котлони: Горя къща в Каспичан, пламна апартамент в Шумен

0
ДЯЛ

В събота в 18.06 часа чрез спешния телефон е получен сигнал за пожар в къща в град Каспичан. На ул. “Москва“ бил пратен екип от РСПБЗН – Нови пазар. При пристигане на адреса огнеборците заварили да гори лятна кухня и прилепена до нея къща в пламъци. Изяснено било, че пожарът е възникнал от забравен туристически газов котлон. Мазнината в тиган се възпламенила, пламъците обхванали лятната кухня и се пренесли към покрива на къщата, собственост на 56-годишна жена. Помощ в гасенето и разчистването е оказал и екип от пожарната в Шумен. Пожарът е погасен с помощта на 28 тона вода. Унищожена е лятната кухня, около 130 кв.м. покривна конструкция и 2 кв.м. пвц дограма. Спасена е една сграда.

Пожар е възникнал и в апартамент на ул.“ Дедеагач“ в Шумен. Към адреса бил насочен противопожарен екип. След пристигане било установено, че пламъците в кухня на четвърти етаж тръгнали след забравено олио в тенджера върху включен електрически котлон. Пожарът бил загасен с помощта на 300 л. вода. Унищожени са мебели, техника, 7 кв. м. мазилка, опушени са 30 кв. м. стени. Жилището било спасено от опожаряване.

В неделя в 21.20 часа е получен сигнал за пожар на ул.“Цар Иван Шишман“ във Велики Преслав. На място бил пратен противопожарен екип. Установено било, че малко преди това собственик на къщата погасил сам пожар, който тръгнал върху площадка от бетон, върху която мъжът варил буркани.
На снимката: Пожарът в град Каспичан
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия#ПрочетиМи – Лична Поезия за първи път в Шумен
Следваща статияСпипаха пореден тарикат, ползвал ток безплатно

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here