дом Криминале Забравена манджа на котлон предизвика пожар в жилище, пламнал комин опуши апартамент

Забравена манджа на котлон предизвика пожар в жилище, пламнал комин опуши апартамент

0
ДЯЛ
Pixabay.com

В 14.47 часа във вторник било получено съобщение, че от апартамент на ул.“Никола Вапцаров“ в града е възникнал пожар. Пристигналият на място екип установил, че огънят е тръгнал от забравена храна върху готварска печка. Ползвателят на жилището отстранил храната, а огнеборците извършили отдимяване на помещенията.
Пожарът е без материални загуби.
В 21:24 часа е получен сигнал за пожар в апартамент на ул.“Света гора“ в Шумен. Към адреса бил насочен противопожарен екип. Установено било, че се е запалил комин в един от входовете. В апартамент на четвърти етаж, обитаван от 83-годишна жена били опушени 10 кв.м. стени. Възрастната жена е откарана за преглед в МБАЛ- Шумен за преглед след вдишване на дим. Няма опасност за живота й.
Малко преди обяд е горял комин и на ул.“Никола Вапцаров“ в областния град.
И двата пожара са били погасени с оцетна киселина.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПътищата в община Шумен са проходими при зимни условия
Следваща статияДвама загинаха, а 3-ма са тежко ранени след жестока катастрофа на пътя Разград – Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here