дом Прогноза за времето Жълт код: Ще ни брули силен северозападен вятър

Жълт код: Ще ни брули силен северозападен вятър

0
ДЯЛ

Жълт код е обявен в цялата страна за утре за силен северозападен вятър. В Шуменска област се очаква средната му скорост да достигне 14-19 метра в секунда и пориви до 24 м/с. Това сочи справка в сайта на НИМХ-БАН.
В четвъртък ще бъде студено, валежите обаче ще спират, а привечер и облачността ще започне да се разкъсва и намалява. В Шумен минималните температури ще са – 1°, а през деня ще достигнат 5°.
Атмосферното налягане ще се повишава, но ще остане по-ниско от средното за месеца.
Снимка: НИМХ-БАН
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияД-р Атанасов отчете: 2, 4 мнл. лева са задълженията на шуменската болница
Следваща статияЗаради неотложни ремонти спират тока в няколко района в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here