дом Прогноза за времето Жълт код за силен вятър, облаци и дъжд в събота

Жълт код за силен вятър, облаци и дъжд в събота

0
ДЯЛ
Снимка: Иван Иванов

Жълт код за силен южен вятър е обявен днес за цялата страна. В планинските райони поривите ще достигнат 24-27 метра в секунда.
Облачно и дъждовно ще е времето днес. Ще вали главно в Западна и Централна България. В планинските райони преваляванията ще са значителни и придружени с гръмотевици. На места ще има условия за градушки.
В Североизточна България ще почти без валежи, но ще духа умерен до силен южен вятър.
Температурите в цялата страна ще са в широки граници от 20-22 градуса в Югозападна България до 30-32 градуса на североизток. За Шумен около 29 градуса.
През нощта срещу неделя вятърът ще смени посоката си от северозапад и ще започне да нахлува по-хладен въздух, а температурите ще се понижат.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия5 047 теста, 255 заразени, три нови случая на COVID-19 в Шуменско
Следваща статияПопулярни личности споделят предприемачески опит с младите в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here