дом Общество Жълт код в цялата страна за интензивни валежи, гръмотевични бури и градушки

Жълт код в цялата страна за интензивни валежи, гръмотевични бури и градушки

0
ДЯЛ

Жълт код е обявен в цялата страна за неделния ден. В Шуменска област се очакват се краткотрайни, временно интензивни валежи, придружени с гръмотевични бури. Има условия за градушки. Количествата валежи, в отделни райони на областта ще са 30-35 л/кв.м.
Тази нощ и утре времето ще се задържи неустойчиво, облачността ще е по-често значителна, предимно купеста и купесто-дъждовна. Из цялата страна ще има краткотрайни валежи и гръмотевични бури, на повече места и по-интензивни в следобедните часове. Остават условията за локални порои и градушки.
От север ще проникне малко по-хладен въздух; дневните температури ще са малко по-ниски и преобладаващите максимални ще бъдат между 23° и 28°.
Максимални температури за Шуменска област до 26°.
Снимката е илюстративна.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТревогата на шуменци: Секат липи в кв. „Тракия“!
Следваща статияГрадушка унищожи част от гроздовата реколта в село Кочово

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here