дом Общество Животворна прохлада, лечебна вода и райско спокойствие привличат туристи във Върбица (снимки)

Животворна прохлада, лечебна вода и райско спокойствие привличат туристи във Върбица (снимки)

5
ДЯЛ

Изворите с лечебна минерална вода, спокойствието на горския уют и новата хотелска база привличат туристите в обновената общинска хижа във Върбица.
Местността, известна с лековитата вода, до скоро тънеше в забрава. Ръководството на кметския екип на Мердин Байрям обаче, си постави за цел да вдигне от пепелта това забравено място. С неуморен труд, мечтаната хотелска база ще заработи на пълни обороти в най-скоро време, споделят от Общинското ръководство.
Тя разполага с 20 спални места, а ресторантската база е предвидена за близо 600 души. Според ръководството, реновирането на хижата е чудесна възможност за развитие на туризма в областта, тъй като новата спортна зала е домакин на много прояви, гостите на които вече могат да нощуват в хотелската база.
„Завърнаха са горещниците над България, завърнаха се и нашите съграждани по родните места, а ние, които останахме тук – не се предадохме..не спуснахме ръце – напротив! Колкото и трудни да са времената, не спряхме да мечтаем, и да превръщаме мечтите си в творения, за да можем днес, утре и в бъдеще с радост и достойно да посрещаме съгражданите и всички ония, които избират въздух, слънце и Балкан, за всички ония, които пазят стар пресантиман за курортен комплекс Върбица!“, споделя кмета за райското кътче. Жителите на общината чакат с нетърпение базата да отвори врати, което се очаква да се случи в най-скоро време.

Снимки: Община Върбица
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДве шуменски села останаха на тъмно и сухо след авария на ел.съоръжения
Следваща статияЕкипи разчистваха съборени от бурята дървета на пътното платно

5 КОМЕНТАРИ

  1. Прекрасно местенце, там сме следващата събота и неделя, браво на кмета и общинската управа на Върбица!

  2. Община Върбица-единствената работеща община,съставна част от област Шумен!Поздравления!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here