дом Култура Живописни платна на шуменски творци гостуват във Варна

Живописни платна на шуменски творци гостуват във Варна

0
ДЯЛ

Единадесет живописни платна от известни шуменски художници са включени в последната експозиция на Градската художествена галерия във Варна, съобщиха от Художествената галерия „Елена Карамихайлова“ в Шумен. Изложбата се нарича „140 години от Освобождението на България през погледа на обектива, четката и перото“.
Експозицията е под егидата на кмета на Варна и Посолството на Испания в България. Инициативата е подкрепена от Държавната агенция „Архиви“ в София и Националния военно-исторически музей.
„Епопея“ на Димитър Казаков – Нерон, „За свободата“ на Анастас Костов, „През турско – уличен бой“, „Граф Каменски пред Шумен“ и „Посрещане на руските войски“ на Владимир Вичев влизат в колекцията от Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКамчия е в коритото си, язовирите в общината – в норма
Следваща статияМощен рок ще разтърси Шумен и тази година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here