дом Криминале Жестоки сбивания вкараха новопазарчани в болница

Жестоки сбивания вкараха новопазарчани в болница

1
ДЯЛ

Двама са пострадали след скандал с последвало сбиване в Нови пазар. Случката е от 11 август. Около 23.30 часа на ул. “Янаки Вергиев“ в града, помежду си се скарали Б.А./44г./, А. А./58г./ и Б.С./39г./. Скандалът прераснал в сбиване, по време на което Б.А. нанесъл удари и причинил фрактура на лявата ръка на А.А., а Б.С. бил откаран в МБАЛ- Шумен с фрактура на главата и опасност за живота.
С постановление на РП- Нови пазар Б.А./ 44г./ е задържан за срок от 72 часа. Работата по образуваното досъдебно производство за нанесените телесни повреди продължава.

По-рано същия ден, неизвестен нанесъл побой на 76-годишен местен жител. Пострадалият е откаран за преглед в МБАЛ- Шумен, където след преглед била установена фрактура на две ребра в ляво. Мъжът е настанен за лечение в болничното заведение. В хода на проведените издирвателни мероприятия извършителят бил установен.
За срок до 24 часа в РУ- Нови пазар за нанесената телесна повреда бил задържан Г.Г./52г./ от гр. Каспичан. Образувано е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия37-годишен мъж държи „Браунинг“ в дома си без разрешение
Следваща статияЗа пореден път: Баба „помогна“ на „полицай“ с над 1 200 лева

1 коментар

  1. I just like the helpful info you supply on your articles.

    I’ll bookmark your blog and test once more here regularly.
    I’m moderately certain I will learn a lot of new stuff proper right here!
    Best of luck for the next!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here