дом Общество Жени от Илия Блъсково изплетоха и дариха топлина за нуждаещи се

Жени от Илия Блъсково изплетоха и дариха топлина за нуждаещи се

0
ДЯЛ

Майсторките на плетивата от клуб „Дамски свят” към Народно читалище ”Просвета- 1925” в село Илия Блъсково, за втора поредна година се включиха в благотворителната кампания „Изплети топлина” към Фондация „Има начин”. Те дариха своите умения и време на хора, изпаднали в нужда. Водени от доброто и идеята да дариш топлината си на другите, запретнаха ръкави и завъртяха куките.
„В нашата работилница ние се забавлявахме, обменяхме идеи. Всяка си тръгваше с усмивка и удовлетворение, че е сътворил нещо прекрасно и практично с ръцете си за една добра кауза.
Плетем красоти и пеем. И така изработихме шалове и шапки за студените дни”, сподели пред 24shumen.com читалищният секретар Донка Василева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДиректорът на полицията награди ученици за отлично представяне в конкурс за рисунка
Следваща статияНад 6 000 000 лева ще получат 5 общини в Шуменско за инфраструктурни проекти

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here